Boka en karpfiskebok!

rikardandsjonaerret
Förhandsboka en bok och vinn karpfiskehelg – för en eller två personer!
 
Jag håller nu på med en andra upplaga som kommer att bli en omarbetad version med fler bilder, omarbetade texter, tillägg i texterna, nya egna kapitel och inte minst fler gästskribenter såsom: Derek Stritton (Fred Wilton and the HNV theory), Mattias Berglund (Lac de St. Cassien), Kristian Nilsson (franska betalvatten), Inger Svensson (naturbeten) och inte minst ett avsnitt signerat den svenske karppionjären Curt Folkstedt! Även Anders Urbas (överraskning!) och Fredrik Mangotsson (Raduta Revisited) kommer att bidra med ett gästkapitel.
 
De tidigare två böckerna kommer nu att ”bakas ihop” till en stor volym och få titeln ”En karpmetares bekännelser & reflektioner.” Vi siktar på 600 sidor!
 
Den nya, omarbetade och utökade utgåvan kommer att bli inbunden och med hård pärm. Storlek: 17 x 24 cm.
 
Tack till Matias Berglund och Gustaf Linnerborg för hjälp med omslag och bok-dummy! Och inte minst Linnea Linnerborg och Johan Nelson för hjälp med korrektur.
 
Boken kan förhandsbokas redan nu och kostar 599 kronor + brevporto. Du betalar först när boken är klar för leverans, vilket beräknas till hösten 2019. Eftersom marknaden är högst begränsad, är vi väldigt tacksamma för alla bokningar som vi kan få in!
 
Tävling: Boka en bok redan idag och du deltar i utlottningen av en karpfiskehelg, tillsammans med författaren, vid Sämsjön, Vittsjön eller Ballasjön. Du väljer! Allt inkluderat: beten, mat och även redskap om du saknar detta. Det enda som du behöver göra är att ta dig till vald sjö för egen maskin. Även de som redan har bokat en bok deltar i utlottningen.
 
Och inte nog med det: Värva ytterligare en bokköpare och ni deltar i utlottningen med två lotter! Och båda två kan fiska! Och förhoppningsvis räcker maten till alla tre!
 
Om du värvar en bokköpare så glöm inte att ange ditt namn. Detta kan skrivas i rutan för meddelande, till exempel ”Värvad av XX) …
 
Och om denna bok säljer som den ska finns det även planer på ytterligare en karpfiskebok … eller kanske till och med två!
 
Med vänliga hälsningar,
Rikard Bengtsson
 
Ps) Du kan boka genom en kommentar här eller genom att lägga en order på hammarsjon.se – om du bokar via FB så se till att du får en bekräftelse från mig.

Pin It on Pinterest

Share This