Kontentan …

740981_10151424835089026_1341460801_o

av vad läsarna tycker än så länge:

”Suveränt skrivet och en måstebok för alla … inte bara karpmetare.”

Anders Forsberg – Karlstad

”Bättre än jag hoppats på och jag hade förhoppningar som var skyhöga. Mästerverk! Är jag tydlig nog?”

Palle Sköldblom – Oskarshamn

”Just den där subtila ”border line” känslan som alla känt på vid riktat fiske efter till exempel karp, men som är så svår att ta på och svår att förmedla i text. Given sommarläsning för båten, hängmattan eller bivvien för den som intresserad av uteliv och fiske.”

Tomas Lööv – Stockholm

”Så jäkla gött att Rikard Rikkardo Bengtssons böcker kommit. Ska bli riktigt kul att läsa om historiskt, samtida och framtida karpmete.”

Anders Urbas – Halmstad

”Jag har bara läst de 5-6 första kapitlen och det är helt enkelt underbart underhållande!”

Mikael Sandström – Halmstad

”Vilken bok! Ett måste för alla som är utav släktet karpfanatiker.”

Hampus Rosberg – Malmö

”Skulle tro att det hade varit bra om alla nya karpmetare läser den här boken, för att få lite perspektiv på saker och ting, inte minst utrustning och etik. Detta har du gjort riktigt bra Rikard! När kommer nästa bok?”

Linus Von Furutorp – Perstorp

”Oavsett om du är nybörjare inom metet eller karpfisket, eller en erfaren gammal räv kan jag starkt rekommendera en investering i ett stycke svensk karpfiskehistoria!”

Birger Holmqvist – Veinge

”Tycker verkligen att du har fångat och lyckats rama in då- och nutid. Dessa böcker kommer att hjälpa våra nya generationer. Jag rös när jag läste vittsjökapitlet.Tack och bra gjort!”

Richard Holm – Eslöv

”Tack för de fina böckerna och tack att jag fick vara med och uppleva en del av dessa magiska stunder.”

”Quick-Toni Kuzele – Jönköping

”Detta är ju bara underbar och fantastisk läsning och det får ju en själv att tänka tillbaka på hur man drabbades av denna satans karpfeber.”

Magnus Larsson – Halmstad

”Rikard skriver med stor humor om karpfiskets vedermödor, drömmar och veckolånga satsningar som ofta slutar med fadäsresultat. Men böckerna belyser också vilket speciellt släkte karpfiskare är. Finns inga umbäranden som dessa inte klarar av i jakten på drömkarpen. Köp och läs mina vänner!”

Håkan Fransson – Rimforsa

”Många av texterna är helt underbara då man faktiskt idag sitter och fiskar med dessa grabbar (nu gubbar) – när man på den tiden knappt hade gått ut dagis! Så grymt gjort Rikard!”

Calle Larsson – Södra Sandby

”Väldigt imponerad över era resor ni gjorde så tidigt, ex. Cassien. Att anta sådana utmaningar i både utland och i Sverige. Idag kräver många mycket innan något nytt ska provas! Se för fan till nu och skriva en tredje bok!”

Andreas Andersson – Alingsås

”Tack Rikard Bengtsson för att du tog dig tiden att få ner dina memoarer i skrift så att alla kan få chansen att ta del av dem. ALLA borde äga denna bok! Fantastiskt bra gjort Rikard.”

Niklas Graberg – Nässjö

“Fantastic job, well done, takes me back to the good old days …”

Dale Robinson – Ljungskile

”Underbart bra böcker som har gett mig en nytändning och ett helt nytt självförtroende vad det gäller mitt mete.”

Dan Lind – Tollarp

”Ska bare säje på ren öshötska (gu hördö du vilka goe böcker du ha skrevet! Di va goe å läse!”

Sven-Inge Claesson

”Gillar att det är med glimten i ögat och lite karp-nördigt skrivet! Sen hittar man bitvis sköna små historier som man har hört många gånger innan men som fortfarande ger ett skönt smile på läpparna!”

Dan Pettersson – Mölnlycke

”Du har verkligen lyckats fånga den där känslan av mystik, kamratskap och spänning. Det är det som gör det så otroligt roligt att läsa. När man sitter hemma och läser riggböcker och längtar ut till vattnet, är det ju egentligen mystiken och känslorna du skriver om som man längtar efter!”

Thibault Wallmansson – Båstad

 

Pin It on Pinterest

Share This