Vad Birger tycker …

1001446_598427456856721_1650824577_n

Efter att ha bläddrat igenom Rikards båda böcker ett par gånger och börjat läsa första boken kan jag bara uttrycka mig på ett sätt: jag är grymt imponerad över vad han har lyckats samla ihop i dessa 2 böcker. Det är en härlig blandning av unika bilder & stories från dåtid till nutid och bara genom att titta på bilderna och tjuvläsa här och där inser jag att jag snarast måste avsätta tid för att läsa rubbet. Oavsett om du är nybörjare inom metet eller karpfisket, eller en erfaren gammal räv kan jag starkt rekommendera en investering i ett stycke svensk karpfiskehistoria!

Birger Holmqvist – Veinge

Ps) Birger tillhör även en av gästskribenterna och har bidragit med ett fullmatat kapitel om Long Range-fiske efter karp.

/Rikard

Pin It on Pinterest

Share This